Takaisin

Vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelma (21.11.-19.12.2023)

Kaipaatko lisää varmuutta ja sujuvuutta työnkuvaasi koskettavien lakisääteisten vaatimusten tunnistamiseen ja arviointiin? Vahvista osaamistasi ja tehosta työtäsi osallistumalla lakisääteisten vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelmaan.

Vaatimusten täyttymisen arviointi on tärkeä osa organisaatiosi legal compliance- ja vastuullisuustyötä. Se kattaa enemmän kuin vain lakisääteisten vaatimusten noudattamisen ja hyvin hoidettuna vaatimustenmukaisuus auttaakin yritystä muun muassa tunnistamaan ja hallitsemaan oikeudellisia riskejä.

Lisäksi se auttaa tekemään informoidumpia päätöksiä ja parantaa siten sekä henkilöstön että sidosryhmien ja sijoittajien luottamusta. Vaikka vaatimustenmukaisuus voi tuntua aluksi monimutkaiselta ja pakolliselta pahalta, sen hyödyt ovat huomattavia ja tuottavat pitkäaikaista arvoa yritykselle.

Vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelma on suunnattu sinulle, joka vastaat organisaatiotasi tai vastuualuettasi koskevien lakisääteisten vaatimusten täyttymisestä ja haluat oppia tai vahvistaa legal compliance -osaamistasi ja -toiminnan dokumentaatiota. Koulutuksessa käsittelemme ympäristöä, työterveyttä ja -turvallisuutta, työsuhteita sekä tietosuojaa koskevia lakisääteisiä vaatimuksia.

Saat koulutuksessa erinomaiset eväät vaatimusten arviointiin omassa työssäsi sekä tiedon jakamiseen tiimisi ja työyhteisösi kesken. Opit säännöllisen ja toimivan tavan arvioida lainsäädännön keskeisten vaatimusten täyttymistä organisaatiossasi, osallistaa arviointiin tarpeen mukaan muita organisaatiosi vastuuhenkilöitä, tunnistaa vaatimuksissa tapahtuneet muutokset ja tuottaa sekä sisäisen työn että sidosryhmien kannalta tarpeellista dokumentaatiota yrityksesi toimenpiteistä lakisääteisten vaatimusten täyttymiseksi.

Tule mukaan ja vahvista sekä omaa että organisaatiosi osaamista legal compliance- ja vastuullisuustyössä!

NÄMÄ SAAT

 • Menettelykoulutuksen, jossa opit
  • hahmottamaan lakisääteisten vaatimusten täyttymisen arvioinnin osana organisaatiosi välttämätöntä tekemistä ja muuta vastuullisuustyötä
  • tunnistamaan omaa organisaatiotasi ja vastuualuettasi koskevat lakisääteiset vaatimukset
  • arvioimaan vaatimusten täyttymisen
 • Omaa vastuualuettasi koskevan koulutusosion (tai useamman), jossa opit
  • hahmottamaan vastuualueesi keskeisen sääntelykentän
  • tunnistamaan ja arvioimaan sääntelyn keskeisiä vaatimuksia
 • Todistuksen tunnustuksena koulutusohjelman suorittamisesta
  • Todistus osoittaa, että olet oppinut arvioimaan lakisääteisten vaatimusten täyttymistä organisaatiossasi ja vastuullasi olevilla aihealueilla

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

KOULUTUSOHJELMA JA -AIKATAULU

Pakollinen osio:

ti 21.11. kello 13–16 Vaatimusten täyttymisen arvioinnin menettely

Valinnaiset osiot:

ti 28.11. kello 9–12 Ympäristö
ti 5.12. kello 9–12 Työterveys ja -turvallisuus
ti 12.12. kello 9–12 Työsuhteet
ti 19.12. kello 9–12 Tietosuoja

Koulutusohjelma toteutetaan etäkoulutuksena Teams-yhteydellä. Koulutuksen jälkeen saat käyttöösi kattavan diasetin sekä ohjelman päätyttyä todistuksen osallistumisestasi. Koulutustallenne on katsottavissasi 2 viikon ajan koulutusosion jälkeen. 

Kouluttajina toimivat Linnunmaa Lexin erikoisjuristit ja lakiasiantuntijat Tarja Anunti, Milla Martin, Hanna Kiiskinen ja Emmi Muhonen.

KOULUTUSOHJELMAN HINTA

Koulutusohjelmaan sisältyy Vaatimusten täyttymisen arvioinnin menettely -koulutus 21.11. kello 13–16 (menettelykoulutus) ja sen lisäksi valintasi mukaan yksi tai useampi osio tiistaisin 28.11.–19.12. kello 9–12.

Menettelykoulutus + 1 osio: 590 € + alv. / henkilö
Menettelykoulutus + 4 osiota: 990 € + alv. / henkilö

KOHDERYHMÄ

Koulutusohjelma sopii sinulle, jos

 • vastaat organisaatiosi tai omaa vastuualuettasi koskevan lainsäädännön vaatimusten tunnistamisesta ja sen edellyttämien toimenpiteiden toteuttamisesta yksin tai yhdessä tiimisi kanssa
 • toimit esihenkilönä, tiiminvetäjänä, päällikkö- tai johtotason tehtävissä tai vastuullesi kuuluu muutoin organisaatiotasi koskettaviin lakisääteisiin vaatimuksiin vastaaminen
 • vastaat organisaatiotasi koskevien vaatimusten tunnistamisesta ja toteuttamisesta ympäristöasioissa, työterveys ja -turvallisuusasioissa, työsuhdeasioissa ja/tai tietosuojakysymyksissä
 • olet kiinnostunut tutustumaan koulutusohjelman aihealueiden vaatimuksiin ja niiden hallintaan lähemmin

Lakisääteisten vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelma on ensisijaisesti suunnattu niille organisaatioille, joilla on käytössään Linnunmaa Lexin legal compliance -verkkopalvelu. Osallistuminen on kuitenkin mahdollista, vaikka et vielä olisikaan valinnut palvelua käyttöösi.

Koulutus sisältää runsaasti hyödyllistä yleistietoa legal compliance -toiminnasta, vaatimusten täyttymisen arvioinnin menettelystä sekä lainsäädännön eri osa-alueiden keskeisistä vaatimuksista. Osa koulutusten arviointiosioista toteutetaan legal compliance -verkkopalvelun sisällä. Saat koulutuksesta hyvät eväät palvelun käytön tehostamiselle tai käyttöönotolle.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ