Takaisin

Webinaari 26.03.2024: ICT & kyberturvallisuus

ICT & kyberturvallisuus -palvelupaketti saatavilla Linnunmaa Lexissä

Linnunmaa Lexin uusi ICT & kyberturvallisuus -kokonaisuus sisältää keskeiset vaatimukset tietoturvaa, kyberturvallisuutta ja tietosuojaa koskien, niin Suomesta kuin EU:sta. Sen avulla sinun ja organisaatiosi on helppo pysyä ennakoivasti ajan tasalla toimintaanne koskettavan sääntelyn vaatimuksista ja arvioida sekä osoittaa oman toimintanne vaatimustenmukaisuus – olitpa sitten ohjelmistoja tuottava tai käyttävä taho. Palvelu sopii myös ISO 27001 -standardityön tueksi.
 
 
Digikentällä tapahtuu – erityisesti lainsäädännön osalta. ICT- ja kyberturvallisuussääntely on ottanut lähiaikoina suuria harppauksia ja uusia keskeisiä säädöksiä onkin julkaistu niin digitaalisiin palveluihin, digimarkkinoihin kuin kyberturvallisuuteen liittyen. EU:ssa on lisäksi valmisteilla massiivinen digisäädöspaketti, jolla luodaan pelisääntöjä digitaalisen ajan toimintaympäristöön. Kokonaisuuteen liittyy luonnollisesti myös tietosuoja, aina GDPR:stä whistle blowing -sääntelyyn eli ilmoittajansuojeluun saakka.
 
Tämä lainsäädäntökenttä koskettaa yrityksiä toimialasta riippumatta. Keskiössä ovat ohjelmistoja tuottavat tahot sekä digitaalisille alustoille palveluitaan rakentavat yritykset. Lakisääteisten vaatimusten tunnistaminen, oman vaatimustenmukaisuuden arviointi sekä lakimuutosten seuranta ovat kilpailukykyisen, luotettavan ja vastuullisen toiminnan kivijalka, sekä keskeinen osa ISO 27001 -tietoturvallisuusstandardin mukaisia vaatimuksia.
 
Tule kuulolle Linnunmaa Lexin tietoiskuun 26.3.2024 klo 13! Webinaarissa saat tiiviisti tietoa seuraavista:
 
  • Digisäädökset – mitä kaikkea tulee tietää?
  • ICT- & kyberturvallisuuslainsäädäntö osana vastuullisuuden ESG-kenttää
  • ISO 27001 -standardi ja ICT legal compliance
  • Linnunmaa Lexin ICT & Kyberturvallisuus -palvelun sisältö ja käyttöönotto omassa yrityksessäsi
Esittelijänä on Linnunmaa Lexin toimitusjohtaja Elli-Inkeri Mononen. Mukana keskustelussa ovat asiakkuuksista vastaavat Riikka Henkola ja Marko Luttinen.
 
Voit myös pyytää suoraan tarjouksen ICT & Kyberturvallisuus -paketista myyntitiimiltämme: myynti@linnunmaalex.fi.