Ajankohtaista

Uusi Kvartaalikatsaus -webinaari nyt katsottavissa

Löydät nyt uusimman kvartaalikatsauksen viimeisimmän vuosineljänneksen aikana tapahtuneista lakimuutoksista palvelun koulutukset ja webinaarit -välilehdeltä. Viimeisimmällä kvartaalilla 1.5.–31.7.2023 lakimuutokset olivat harvassa, joten kvartaalikatsauksessa suunnataan katseet jo tulevaan, tarkastelemalla muun muassa työlainsäädäntöön kohdistuvia hallitusohjelmakirjauksia sekä muistutellaan nyt voimaan tulleista muutoksista. Katso tallenteelta, millaisia vaatimuksia lait asettavat ja kuinka aiemmat velvoitteet ovat muuttuneet.

Lue lisääTietojaUusi Kvartaalikatsaus -webinaari nyt katsottavissa »

Uusi kvartaalikatsaus -webinaari nyt katsottavissa

Löydät nyt uusimman kvartaalikatsauksen viimeisimmän vuosineljänneksen aikana tapahtuneista lakimuutoksista palvelun koulutukset ja webinaarit -välilehdeltä. Viimeisimmällä kvartaalilla 1.2. – 30.4.2023 tuli voimaan useita uusia lakeja ja velvoitteita. Katso tallenteesta, millaisia vaatimuksia lait asettavat ja kuinka aiemmat velvoitteet esimerkiksi työturvallisuuslaissa ovat muuttuneet.

Lue lisääTietojaUusi kvartaalikatsaus -webinaari nyt katsottavissa »

Linnunmaa Lexin Tarja Anunti Tilisanomissa: Työn­tekijän irti­sanomisen lyhyt oppi­määrä

Jos joudut työnantajan edustajana päättämään työntekijän työsuhteen, on sinun syytä olla tarkkana. Kun tunnet lain vaatimukset ja huomioit hyvät tavat, voit välttää monta ikävää tapahtumaa. Tässä artikkelissa käsitellään työsuhteen päättämisen perusteita työnantajan näkökulmasta.

Lue lisääTietojaLinnunmaa Lexin Tarja Anunti Tilisanomissa: Työn­tekijän irti­sanomisen lyhyt oppi­määrä »

Arkisto »