Ajankohtaista

Maksuton webinaari: Vaatimusten täyttyminen sekä sen arviointi henkilöstöhallinnossa ja esihenkilötyössä 15.11. kello 10-11

Webinaarin ohjelma: Legal compliance työnantajatoiminnassa, henkilöstöhallinnossa ja esihenkilötyössä, vaatimusten täyttymisen arviointi työsuhteita koskevissa vaatimuksissa, Linnunmaa Lexin legal compliance -palvelun esittely sekä...

Lue lisääTietojaMaksuton webinaari: Vaatimusten täyttyminen sekä sen arviointi henkilöstöhallinnossa ja esihenkilötyössä 15.11. kello 10-11 »

Uusi kvartaalikatsaus -webinaari on nyt katsottavissa

Löydät nyt uusimman kvartaalikatsauksen viimeisimmän vuosineljänneksen aikana tapahtuneista lakimuutoksista palvelun koulutukset ja webinaarit -välilehdeltä. Viimeisimmällä kvartaalilla 1.5. – 31.7.2022 muutoksia tehtiin erityisesti EU:n työehtodirektiivin täytäntöönpanoon liittyen. Katso tallenteesta, millaisia uusia vaatimuksia työsopimuslakiin on asetettu ja kuinka aiemmat velvoitteet ovat muuttuneet.

Lue lisääTietojaUusi kvartaalikatsaus -webinaari on nyt katsottavissa »

Uusi työkalu on nyt käytössänne: Vaatimusten täyttymisen arviointi VTA

HR & Talous -legal compliance -palvelun uusi työkalu helpottaa lakisääteisten vaatimusten tunnistamista ja niiden täyttymisen arviointia organisaatiossanne. Se on käytettävissänne 1. syyskuuta 2022 alkaen ilman erillisiä toimenpiteitä tai lisämaksua. Tervetuloa infotilaisuuteen 15.9. kello 10 kuulemaan lisää Vaatimusten täyttymisen arviointi (VTA) -työkalusta sekä sen käytöstä osana vastuullista HR-johtamista ja työnantajatoimintaa.

Lue lisääTietojaUusi työkalu on nyt käytössänne: Vaatimusten täyttymisen arviointi VTA »

Arkisto »