Takaisin

Anna palautetta ja voita komedialippuja! (arvonta päättynyt)

Kiitos kaikille vastanneille! Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu.

Hyvä HR & Talous -lakiseurantapalvelun käyttäjä

Meille on tärkeää, että HR & Talous -lakiseurantapalvelumme vastaa sisällöllisesti sinun tarpeitasi, ja että löydät palvelustamme vaivattomasti toimintaasi koskevat keskeiset lainsäädännön velvoitteet.

Jotta voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin, toivomme, että vastaat näihin palvelun sisältöä, lainsäädännön vaatimusten tunnistamista sekä koulutuspalveluita koskeviin kysymyksiin.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Annathan vastauksesi kesäkuun 2021 loppuun mennessä. Kyselyyn pääset tästä linkistä

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 2 lippua käytettäväksi kesän naurettavimmissa komediatapahtumissa, joko Kuopion Komediafestivaalilla (26.-28.8.2021) tai Jylhäsalmi Productionsin komediakiertueilla muissa kaupungeissa ympäri Suomen.

Kyselyyn on mahdollista vastata nimettömänä. Jos haluat ottaa osaa arvontaan tai toivot, että sinuun otetaan yhteyttä palautteesi tiimoilta, voit jättää sähköpostiosoitteesi kyselyn loppuun. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kiitos avustasi! 
Ystävällisin terveisin,
HR & Talous -tiimin Tarja ja Emmi