Takaisin

Linnunmaa Lex uudistuu – osallistu kyselyyn ja vaikuta!

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa Linnunmaa Lexin legal compliance -verkkopalvelun uudistuksesta, joka on määrä julkaista vuoden 2024 alkupuolella. 

Uudistus tuo mukanaan monia parannuksia, joita olemme kehittäneet koko osaavan tiimimme voimin ja joissa huomioimme asiakkaidemme palautteita. Haluamme tarjota sinulle entistä käyttäjäystävällisemmän palvelun, joka aidosti tehostaa organisaatiosi vastuullisuustyön toteuttamista ja luo varmuutta tulevaan. Linnunmaa Lex tunnetaan vastuullisuustyön edelläkävijänä, johon jo yli 500 organisaatiota luottaa oman vastuullisuus- ja legal compliance -työnsä tukena. Tällä uudistuksella vahvistamme jälleen jalansijaa vastuulliseen tulevaisuuteen.

Uudistushankkeelle on myönnetty investointi- ja kehittämistukea Etelä-Savon ELY-keskukselta, Innovatiivinen Suomi -toimintalinjalta. Kiitämme ELY-keskusta hyvästä yhteistyöstä ja arvokkaasta rahoituksesta toimintamme kehittämiseksi.

Toivomme sinulta vastausta kyselyyn, joka auttaa meitä palvelun uudistamisessa. Kyselyn löydät tästä. Vastaathan kyselyyn 31.8.2023 mennessä.

Kiitos avustasi uudistustyössämme!

Iloisin terveisin, Linnunmaa Lexin tiimi

Uudistustyö tuo tullessaan muun muassa seuraavia muutoksia  


1.    Uusi, moderni käyttöliittymä
Suunnittelemme legal compliance -verkkopalvelumme käyttöliittymän uudelleen keskittyen käytettävyyteen ja tiedon saavutettavuuteen. Nykyinen käyttöliittymä korvataan kokonaisuudessaan uudella, moderniin ohjelmistokehitykseen pohjautuvalla räätälöidyllä ratkaisulla. Uusi intuitiivinen asettelu mahdollistaa helpomman navigoinnin, tehokkaamman työnkulun ja raikkaan, modernin ulkoasun. Hanke toteutetaan yhdessä pitkäaikaisen kotimaisen kumppanimme Ambientian kanssa.

2.    Kattavat, parannetut ominaisuudet
Kehitämme palvelumme ominaisuuksia saamamme palautteen perusteella. Olemme keränneet runsaasti palautetta jo ennakkoon, ja tämän kyselyn toteuttamisella haluamme vielä varmistaa, että sinä saat äänesi kuuluviin. Tavoitteemme on, että palvelumme tarjoaa käyttäjälleen jatkossakin tehokkaat ja ajanmukaiset työkalut legal compliance -toiminnan toteuttamiseen niin vaatimustenmukaisuus- kuin lakiseurantaprosesseissakin. 

3.    Saumattomasti yhteensopivat palvelut
Tavoitteenamme on siirtyä niin sanottuun yhden alustan malliin, jossa saatavillasi on koko Linnunmaa Lexin legal compliance -palvelutarjonta samassa näkymässä ja yhdessä osoitteessa. Palvelusopimuksesi laajentaminen uusiin aihealueisiin onnistuu näppärästi tarpeen mukaan. Koko organisaatiotasi koskeva legal compliance -sisältö ja -dokumentaatio ovat siis jatkossa yhdessä paikassa ja helposti kaikkien määrittelemiesi käyttäjien saatavilla. Tiesithän, että tarjoamme kattavat palvelut jo EHS-, HR & Talous-, Elintarvikkeet & Kontaktimateriaalit- sekä Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait -kokonaisuuksiin?

4.    Parempi räätälöitävyys
Pyrimme kehittämään palvelua siten, että käyttäjällä olisi parempi mahdollisuus vaikuttaa palvelussa näkyvään lakisisältöön. Laajemmat näkyvyydet palvelisivat asiakasorganisaatioidemme ja käyttäjiemme muuttuvia tarpeita entistä paremmin.

5.    Kehittynyt tietoturva
Kumppanimme Ambientia varmistaa, että palvelumme täyttää edelleen kaikki lakisääteiset vaatimukset tietoturvallisuudesta, henkilötietojen suojaamisesta sekä saavutettavuudesta.

Uudistuksen tarkoituksena on tehdä sinun käyttökokemuksesi entistä sujuvammaksi. Varmistaaksemme sujuvan siirtymän uuteen legal compliance -käyttöliittymäämme, tarjoamme muutosvaiheessa kattavat käyttökoulutukset verkossa sekä tehostetun asiakaspalvelutuen. Tiedotamme hankkeen etenemisestä ja valmistumisesta vuoden mittaan. Jos sinulla on kysyttävää uudistuksesta, voit ottaa yhteyttä Elliin (yhteystiedot alla). 

Kiitämme sinua luottamuksestasi ja olemme innoissamme siitä, että otamme tämän seuraavan askeleen yhdessä!

Parhain terveisin,
Elli & Linnunmaa Lexin tiimi

 
   Elli-Inkeri Mononen

   Toimitusjohtaja
   Linnunmaa Lex Oy
   elli-inkeri.mononen@linnunmaalex.fi
   +358 40 351 8983

 

 

Siirry kyselylomakkeelle tästä